Dentalni turizam

U suradnji sa hotelom As***

Spajate ugodno s korisnim?

Iskoristite svoj boravak u Splitu za posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi.

Hrvatska je još uvijek, i zbog kvalitete usluge i zbog cijena, vrlo pristupačna i interesantna destinacija za medicinski turizam, prije svega dentalni.

Već godinama nam naši pacijenti, koji žive u inozemstvu, dolaze u posjetu tijekom svoga odmora u Hrvatskoj. Broj stranih državljana koji su dobili preporuku od njih je u posljednje vrijeme sve više u porastu.

Iskoristite svoj boravak u Splitu za posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi. S obzirom da Vam nudimo i smještaj po iznimno povoljnim cijenama u blizini ordinacije, Vi iskoristite svoje vrijeme za odmor i relaksaciju. Naša lokacija je atraktivna i zbog neposredne blizine City Centra, tako da ćete doslovno moći spojiti ugodno s korisnim. Zašto se ne biste nagradili jednim ugodnim shoppingom nakon posjeta našoj ordinaciji?

Hotel As***

Hotel As Split je smješten u poslovnoj zoni grada, udaljen otprilike 2 km od samog centra i njegove stare jezgre. Smješten u sjevernom dijelu grada, svojim gostima nudi blizinu svih poslovnih, administrativnih, sportskih i zabavnih sadržaja koji su potrebni za što ugodniji i ljepši boravak u gradu podno Marjana.

Uz smještaj, nudimo opciju punog pansiona u hotelskom restoranu, besplatan parking za sve goste hotela, besplatan i brz Wi-Fi signal u cijelom hotelu te mogućnost organiziranja raznih morskih i kopnenih izleta u suradnji s najboljim lokalnim agencijama.

Uz nadoplatu, hotel As također nudi opciju luksuznog transfera pri dolasku i odlasku, kako iz Hrvatske, tako i iz ostalih europskih zemalja.

Trebate više informacija?