Politika privatnosti

Ordinacija dentalne medicine dr. Mate Miloš osobito poštuje privatni život posjetitelja i korisnika svojih internet stranica.

U ovom dokumentu opisuju se rješenja koja Ordinacija dentalne medicine dr. Mate Miloš (u nastavku Esthetic Dentistry Dr. Miloš) primjenjuje, a koja se odnose na osobne podatke koje može prikupiti, njihovo korištenje i osobe kojima su namijenjeni.

OSOBNI PODACI

Općenito gledajući, vi možete posjetiti internet Esthetic Dentistry Dr. Miloš stranice, a da ne morate dati osobne podatke. Može se dogoditi, kako bi se što bolje zadovoljile vaše potrebe, da Esthetic Dentistry Dr. Miloš od vas zatraži osobne podatke, kako bi mogao, na primjer, uspostaviti komunikaciju, obraditi zahtjev itd. U tom slučaju radi se o, poimenice, vašim kontaktnim podacima (ime, e-mail adresa, broj telefona, itd.).

Prikupljanje osobnih podataka

Esthetic Dentistry Dr. Miloš će osobne podatke prikupljati samo za određenu svrhu, jasno navedenu i u skladu sa zakonom i naknadno te podatke neće koristiti na način koji nije usklađen s tom svrhom. Kada tvrtka Esthetic Dentistry Dr. Miloš prikuplja osobne podatke, ona obavještava osobu na koju se to odnosi u trenutku ili prije prikupljanja, a u svakom slučaju prije njihovog korištenja za određene svrhe. Esthetic Dentistry Dr. Miloš se obavezuje da će osobne podatke koristiti samo na prikladan i umjestan način koji ne prekoračuje svrhu za koju su podaci prikupljeni. Esthetic Dentistry Dr. Miloš će poduzeti sve mjere da osobni podaci koji se obrađuju budu točni i, ako je potrebno, ažurirani.

UPOTREBA PODATAKA PRIKUPLJENIH NA STRANICAMA ESTHETIC DENTISTRY DR. MILOŠ

Esthetic Dentistry Dr. Miloš upotrebljava osobne podatke samo i isključivo za svrhe za koje su prikupljeni. Kao primjer, Esthetic Dentistry Dr. Miloš bi mogao od vas zatražiti vaše osobne podatke kako bi:

– vam mogao dati informacije o svojim uslugama
– dogovorio stomatološke preglede
– sudjelovao u interaktivnim dijelovima svojih stranica
– komunicirao i razvijao komercijalne odnose s vama

Esthetic Dentistry Dr. Miloš se obavezuje da vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nije dobio vašu suglasnost.

PRIMATELJI OSOBNIH PODATAKA

Primatelji vaših osobnih podataka ograničavaju se isključivo na ovlaštene osobe koje smiju, zbog svojih funkcija, znati vaše osobne podatke. Esthetic Dentistry Dr. Miloš će podijeliti vaše osobne podatke s dobavljačima ili pružateljima usluga kojima se Esthetic Dentistry Dr. Miloš obraća kako bi obradio vaš zahtjev. Oni imaju ugovornu obavezu poštivati povjerljivost i sigurnost podataka koje dobivaju i smiju ih koristiti samo za potrebe povjerenog zadatka. Esthetic Dentistry Dr. Miloš se također obavezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili prepuštati vaše osobne podatke trećoj strani bez vaše suglasnosti, osim, poimenice, u sljedećim slučajevima: primjene sudske ili administrativne odluke kako ne se bi prekršile važeće zakonske odredbe, radi zaštite prava i dobara tvrtke Esthetic Dentistry Dr. Miloš.

RAZDOBLJE ČUVANJA

Esthetic Dentistry Dr. Miloš neće čuvati osobne podatke dulje nego što je potrebno s obzirom na svrhe prikupljanja ili dulje nego što je to predviđeno važećom zakonom. Pravo pristupa, promjene, brisanja i suprotstavljanja. Vi možete, u bilo kojem trenutku, zatražiti od tvrtke Esthetic Dentistry Dr. Miloš pravo na pristup svojim osobnim podacima. Također, imate pravo izmjene ili ukidanja ovih podataka ili suprotstavljanja, iz opravdanih razloga, da mi obrađujemo navedene podatke. U slučaju komercijalne svrhe, vi možete koristiti svoje pravo suprotstavljanja i bez kakvog opravdanja. Za ispunjavanje ovih prava, obratite se administratoru web mjesta dotične internet stranice i/ili Voditelju odjela za zaštitu osobnih podataka.

SIGURNOST PODATAKA

Esthetic Dentistry Dr. Miloš je ustanovio mjere zaštite kako bi mogao omogućiti, povjerljivost, sigurnost i cjelovitost vaših osobnih podataka. Pristup osobnim podacima ograničen je na zaposlenike koji ih trebaju znati i koji su obučeni po pitanju pravila povjerljivosti. U slučaju da se radi o komercijalnoj stranici, prikupljanje bankovnih podataka uvijek će se provoditi u skladu s učinkovitim i zakonskim postupcima sigurnog plaćanja: ove mjere mogu se odraziti u kodiranju SSL (napravljenom kako bi podaci bili nečitki drugima) prilikom prikupljanja ili prijenosa povjerljivih podataka. Ovi podaci koristit će se samo za plaćanje putem mreže i neće biti sačuvani. Esthetic Dentistry Dr. Miloš osobito pazi da vaši osobni podaci ne budu iskrivljeni, oštećeni i da treće neovlaštene strane njima nemaju pristup.

KOLAČIĆI (WEB COOKIES)

Esthetic Dentistry Dr. Miloš prikuplja podatke koji se odnose na način na koji koristite naše internet stranice kako bismo posjetiteljima i korisnicima ovih stranica pružili što bolju uslugu putem kolačića koji su zapravo mape koje vaš pretraživač postavlja na vaš tvrdi disk kada posjećujete neku stranicu. Kolačići ne omogućavaju da vas se osobno prepozna. Pohranjeni podaci mogu biti stranice koje ste pregledavali, datum i vrijeme posjeta ili neki drugi podaci o pregledavanju. Parametre svog pretraživača možete podesiti tako da vas upozori na prisutnost kolačića te da vi možete odabrati želite li ih prihvatiti ili ne. Parametre svog pretraživača možete podesiti i tako da isključi kolačiće.

POVEZNICE PREMA INTERNET STRANICAMA TREĆIH STRANA

Internet stranice Esthetic Dentistry Dr. Miloš mogu sadržavati poveznice prema stranicama trećih strana. Esthetic Dentistry Dr. Miloš ne kontrolira te stranice te ne može snositi odgovornost za način na koji se oni brinu o povjerljivosti ili za njihov sadržaj. Savjetujemo vam da pročitate politiku zaštite privatnosti postavljenu na tim stranicama prije korištenja istih ili pružanja osobnih podataka.

PRISTANAK NA OVA PRAVILA

Korištenjem ove stranice pristajete na ova pravila. U slučaju da se ne slažete s ovim pravilima, ne koristite ovu stranice i nemojte dati niti jedan osobni podatak.